BNR: OptiSolar genomineerd Energieopwekker van de maand

Datum: 07-04-2017

Nominatie Energieopwekker en uitzending BNR Nieuwsradio

OptiSolar is door de nieuwe draai genomineerd voor de titel ‘energieopwekker van de maand’. De nieuwe draai vindt dat de omgeving energie moeten geven aan mensen en zoekt altijd naar inspirerende manieren om van energieslurpende gebouwen energieopwekkende omgevingen te maken. In de maand april staan kantoorinstellingen en hun leeromgeving centraal. OptiSolar helpt op een simpele manier gebouwen om op energie te besparen. Met Thermodule geeft OptiSolar een nieuwe draai aan het verwarmen van gebouwen daarom nomineren wij OptiSolar deze maand als energieopwekker. Dit betekent dat maandag 10 april tijdens de radio-uitzending van BNR Duurzaam wij van de nieuwe draai samen met presentator Harm Edens de OptiSolar Thermodule bespreken. Tijdens deze uitzending wordt tussen 15.30 en 16.00 uur de winnaar bekendgemaakt!

Update 10 april 2017: OptiSolar is derde geworden!!! Voor meer informatie: http://denieuwedraai.nl/energieopwekkers-van-de-maand-april/

De nieuwe draai is een stichting die energieslurpende gebouwen in Nederland wil veranderen in omgevingen die energie geven. We kijken niet alleen naar oplossingen die letterlijk energie opwekken, maar of ze gezond, sociaal, slim of circulair zijn. Zodat ze op al die fronten energie geven aan mensen. We onderzoeken, inspireren, zetten aan tot actie en laten zien hoeveel er mogelijk is.

Voor meer informatie: http://denieuwedraai.nl/category/rubriek/energieopwekkers-van-de-maand/

De primeur is natuurlijk in de uitzending op maandag 10 april 2017!  Direct na deze uitzending wordt de rubriek ge-update met jullie als energieopwekker van de maand.  Ook op website van BNR Duurzaam zal een vermelding komen: https://www.bnr.nl/programmas/duurzaam

Meer informatie over energieopwekkers en wat we nog meer doen vind je op www.denieuwedraai.nl. Zo organiseren wij momenteel samen met o.a. Economic Board of Utrecht en gemeente Utrecht de Healthy Urban Office Challenge.

 


 Meer nieuws

[02-11-2017] Het eerste huis in Almere zonder aansluiting op het electriciteits- of gasnet - met Thermodules
[01-11-2017] Nieuwe duurzame warmte-installatie werkt naar wens in Hoevelaken!
[27-09-2017] Vakbeurs Energie 2017
[26-06-2017] Belevingscentrum duurzame energie ANNE is geopend!
[04-04-2017] Weer een succesvol project afgerond!
[16-02-2017] Minder gas Groningen
[10-02-2017] Informatieavond COOL over warmtepompen
[11-11-2016] Gasprijs gaat verder stijgen in 2017