Onze zakelijke oplossingen

Waar toe te passen?

Projecten

Voor de projecten werkt OptiSolar samen met professionele partijen met ervaring in de zorgvuldige oplevering van kwaliteit apparatuur. Hierbij wordt gewerkt met gekwalificeerde en erkende merken en bedrijven.

OptiSolar levert de volgende producten en diensten voor de zakelijke markt.

Geveloplossing of schuttingoplossing

Naast een dakoplossing hebben we ook een geveloplossing. Hierbij worden dezelfde profielen verticaal geplaatst en kunnen er speciale zonnepanelen op worden geplaatst, bijv. zonnepanelen in diverse kleuren. Aan het ontwerp kan daardoor extra aandacht worden gegeven en het gebouw zal meer uitstraling hebben. 

Naast het profiel t.b.v. zonnepanelen, werken wij met een ander profiel dat ook prima geschikt is voor een gevel- en schuttingoplossing (zonder zonnepanelen). Hierbij worden de profielen verticaal geplaatst. 

Deze gevel- of schuttingoplossing kan in onze webshop als een standaardpakket (per meter) worden besteld in de standaard lengtes 1, 1,2 en 1,5 meter. De totale hoogte van de geveltoepassing of de schutting is vervolgens ongeveer 30 cm hoger.


Interesse?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij rekenen u graag hoeveel tijd het kost voor u uw investering terugverdient en hoeveel u bijdraagt aan een groenere en leefbaarder wereld. 

Subsidie? U kunt in aanmerking komen voor subside en een energiebesparingslening. Doe hier de check en ontdek hoeveel subsidie u krijgt: http://www.energiesubsidiewijzer.nl